top of page

МУП розпочав свою роботу!

28 вересня 2018 року свою діяльність продовжив Міський учнівський парламент. На сесію завітали почесні гості: Кулик О.М.- заступник начальника управління освіти Херсонської міської ради;Верещака Т.Ю.- радник начальника управління освіти Херсонської міської ради та куратора МУП; Окатова Л.В. - директор Палацу дитячої та юнацької творчості. На сесію прибули лідери та президенти учнівських самоврядувань. Також учасників сесії привітали вихованці вакального ансамблю "Star line".

Було розглянуті наступні питання: звіт про роботу МУП за 2017-2018 н.р.; звіт про роботу табору Місто успішних підлітків; звіт про проведення благодійної акції. Вручення благодійного подарунку дитячому Херсонському ясла-садку компенсуючого типу #; утвердження плану роботу та регламенту МУП на 2018-2019 н.р.; розподіл по комісіях.

Також на захід були запрошені представники Таврійського ліцею мистецтв, які виступили з прохання щодо допомоги онкохворого учня та запропонували усім бажаючим долучитись до їх благодійного концерту присвяченому збору коштів. Акція відбудеться 11 жовтня 2018 р. у актові залі Херсонського Державного Університету.

По закінченню сесії сформовані комісії вирушили на своє перше засідання у цьому навчальному році, де обирали новий склад керуючих та розглядали питання щодо роботи комісії у цьому навчальному році.

Поки йшли обговорення плану роботи та регламенту в комісіях, представником управління освіти було проведено нараду з педагогами організаторами та президентами шкільних органів самоврядування щодо взаємодії між шкільними органами дитячого врядування та Міським учнівським парламентом.

Управління освіти бажає новообраним керівникам та оновленому складу Міського учнівського парламенту творчості та ініціативи задля розвитку лідерського руху та залучення учнівської молоді до реалізації різноманітних проектів корисних справ.

Избранные записи 
Новые записи 
Я в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
  • Иконка Twitter с длинной тенью
  • Иконка YouTube с длинной тенью
  • Иконка Instagram с длинной тенью
Другие полезные блоги о пиаре
Поиск по ключевым словам
Тегов пока нет.
bottom of page