top of page

Зустріч із депутатом Херсонської Обласної Ради Юрієм Геннадійовичем Рожковим

Юрій Геннадійович Рожков - яскравий приклад успішної людини. Багатьма своїми вчинками він не просто зміг показати себе, як людину, що вміє ставити цілі та здійснювати їх, але й справжнього благодійника, який вміє співчувати іншим, та надає допомогу тим, хто цього потребує. Ю.Г.Рожков є постійним меценатом міжшкільного чемпіонату «КВН» та багатьох проектів реалізованих Міським учнівським парламентом.

Саме тому, у рамках проекту «Секрети Успішності Людини», Міський учнівський парламент запросив його на зустріч. Захід відбувся на базі Палацу дитячої та юнацької творчості.

На зустріч завітала велика кількість найперспективніших лідерів МУП (Рада МУП, голова та члени комісій). Юрій Геннадійович почав з свого дитинства. Також, розповів учням про його набутий життєвий досвід, відношення до оточуючих та основні морально-етичні правила, яких Юрій Геннадійович дотримується кожного дня. Згодом, в учнів була нагода особисто поспілкуватись з Юрієм Геннадійовичем. Вони поцікавились майбутніми проектами та благодійними акції, які він планує організувати найближчим часом.

По завершенню зустрічі, члени міського учнівського парламенту подякували його за цікавий досвід та корисні поради. Ми щиро вдячні Юрію Геннадійовичу за виділений час та можливість поспілкуватись. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю та бажаємо йому успіхів у реалізації усіх його майбутніх заходів!

Избранные записи 
Новые записи 
Я в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
  • Иконка Twitter с длинной тенью
  • Иконка YouTube с длинной тенью
  • Иконка Instagram с длинной тенью
Другие полезные блоги о пиаре
Поиск по ключевым словам
Тегов пока нет.
bottom of page