top of page

Міс та Містер Херсон-2018

25.04.2018- на базі Палацу дитячої та юнацької творчості відбувся Міський конкурс «Містер та міс Херсону». У конкурсі прийняли участь 4 пари від загальноосвітніх навчальних закладів міста:

- Павловська Анастасія та Куликов Владислав –школа №31;

- Агеєнко Дар’я та Продан Микита-школа №46;

- Дем’янов Дмитро та Шмарай Катерина-школа №52;

-Тернавська Катерина та Шулєв Даниїл – ТЛМ.

Суддівську колегію представляли:

  • Павлова-Сисюк Тетяна Вікторівна – заступника диреткора з навчально-методичної роботи Херсонського Палацу дитячої та юнацької творчості.

  • Вандрашек Світлана Юріївна-методист центру масової роботи та організації дозвілля Херсонського Палацу дитячої та юнацької творчості.

  • Овчарова Юлія Ігорівна-методист Палацу дитячої та юнацької творчості, куратор Ради Міського учнівського парламенту.

Учасники мали змогу спробувати свої с

или у двох конкурсах: «Візитка», де пара розповідає про себе (ім’я, вік,хобі, інтереси та все, що учасники захочуть нам розповісти). Другий конкурс-«Талант». Пара повинна була продемонструвати свої творчі здібності у формі сценічного виступу. Це-номер, який розкриває талант учасників конкурсу, має бути нестандартним та висвітлювати творчі здібності пари у креативній формі. Та завершальний третій конкурс – «Несподіванка», де за 1 хв юнак має підібрати одяг для дівчини, а дівчина своєму обранцю керуючись дрес-кодом обраного закладу або події, та презентувати свій образ.

Отже, незважаючи на запеклу боротьбу звання «Міс та Містер Херсон» здобули дві пари: Агеєнко Дар’я та Продан Микита-школа №46 та Тернавська Катерина та Шулєв Даниїл – ТЛМ. Переможці були нагороджені солодкими призами та сертифікатом на сеанс кінофільму у ККЗ «Ювілейний».

Вітаємо переможців та учасників конкурсу та дякуємо вам за участь. Також, щиро дякуємо комісії з питань культури та духовного розвитку за організацію конкурсу!

Избранные записи 
Новые записи 
Я в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
  • Иконка Twitter с длинной тенью
  • Иконка YouTube с длинной тенью
  • Иконка Instagram с длинной тенью
Другие полезные блоги о пиаре
Поиск по ключевым словам
Тегов пока нет.
bottom of page