top of page

КВН-2018

18.04.2018 в Кіно-концертному залі «Ювілейни» відбувся фінал шкільної ліги Клубу веселих та найкмітливіших (КВН-2018). Фінальна гра КВНу на тему «Весняний переполох» об’єднав 5 команд які спробують свої сили у грі веселих та найкмітливіших:

- «Палата № 27» Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов (капітан команди Ханджиогли Єлизавета);

- «Супер-тройка» Херсонської гімназії № 3 ( капітан команди Дюг Владислав);

- «52 норма» Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 52 з поглибленим вивченням української мови (капітан команди Новосельська Дарина);

- «Бензопила дружба» Херсонської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови (капітан команди Манжелєй Степан)

- «57 центів»; Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №57 з поглибленим вивченням іноземних мов (капітан команди Сілкін Микита).

У фіналі учасники продемонстрували своє вміння жартувати у двох конкурсах: перший- домашнє завдання «Прийшов, побачив…», другий - кіно-конкурс «Весняний переполох».

Члени журі мали змогу переконатися, що всі команди і, відповідні їм навчальні заклади, унікальні і неповторні. Усі команди продемонстрували креативність. творчість та вміння жартувати ! За результатами виставлених членами журі оцінок перше місце посіли дві команди «52 норма» та «Супер трійка», друге місце-«57 центів»,третє-«Палата №27», четверте «Бензопила Дружба».

Уже дванадцять років міжшкільний чемпіонати КВН проводяться з метою створення умов для формування позитивного ставлення молоді відносно соціальних проблем сучасного суспільства, розвитку її активної громадської позиції, реалізації інтересів підлітків та використання їх творчого потенціалу, виховання в них почуття гумору, сценічної культури, художніх смаків, а також з метою обміну досвідом між учасниками. Приймаючи участь в КВНі учнівська молодь має змогу реалізувати себе, змістовно проводити дозвілля та обрати для себе цікаве хобі на усе життя, а деякі навіть майбутню професію.

Під час відбіркових та фінальних ігор проводяться благодійні акції, кошти від яких ідуть на допомогу дітям з особливими потребами, обдарованій молоді та на розвиток КВНу. Дякуємо їм за те, що не залишаються байдужими до проблем дітей, які потребують допомоги.

Також на заході були пристуні почесні гості, які прийшли привітати учасників дванадцятого сезону шкільного чемпіонату Клубу веселих і кмітливих:

Начальник управління освіти Херсонської міської ради - Юрій Миколайович Ніконов, якому ми щиро вдячні за те що він постійно опікується проблемами шкільної молоді та розвитком учнівського самоврядування й одинадцятий рік підтримує КВНівський рух;

Депутат Херсонської міської ради, директор обласного відділення, ПАТ «Промінвестбанк» - Руслан Іванович Рубан, який упродовж 12 років є постійним спонсором міжшкільного чемпіонату КВН

Депутат Херсонської облас

ної ради, голова Ради підприємців Херсонської області Рожков Юрій Геннадійович

Директор Палацу дитячої та юнацької творчості – зусиллямиякої та її колективу КВН продовжує розвиватися

Управління освіти висловлює слова вдячності за підтримку, та особистий внесок в розвиток Херсонського міжшкільного чемпіонату КВН та збереження кращих традицій шкільного гумору Подяка управління освіти Херсонської міської ради оголошується:

Степаненко Лідії Вікторівні – Керівнику Команди КВН «57 центів» спеціалізованої школи № 57

Шкворченко Анні Володимирівні – Керівнику Команди КВН «Бензопила дружба» спеціалізованої загальноосвітньої школи № 30

Васильєвій Надії Геннадіївні – Керівнику Команди КВН «52 норма» спеціалізованої школи № 52

Кіпрічу Анатолію Григоровичу – Керівнику Команди КВН «Супер-трійка» гімназії №3

Поповій Марині Ігорівні – Керівнику Команди КВН «Палата 27» Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 27

Стрелецькій Ірині Анатоліївні – Керівнику Команди « М’ясорубка сміху» Херсонського НВК № 51 ім Г.О.Потьомкіна

Смирновій Наталі Вікторівні – Керівнику Команди «Без паніки» Херсонського центру освіти молоді та дорослих.

Ми дякуємо всім школам які відвідали гру!

Дякуємо колективу Палацу дитячої та юнацької творчості і Раді міського учнівського парламенту за організацію та проведення заходу!

Избранные записи 
Новые записи 
Я в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
  • Иконка Twitter с длинной тенью
  • Иконка YouTube с длинной тенью
  • Иконка Instagram с длинной тенью
Другие полезные блоги о пиаре
Поиск по ключевым словам
Тегов пока нет.
bottom of page