top of page

ІІ сесія 12-го скликання Міського учнівського парламенту

13.12.17 відбулась ІІ сесія 12-го скликання Міського учнівського парламенту. На сесію прибуло 73 лідера учнівського самоврядування у тому числі 64 члени Міського учнівського парламенту. Сесія складалась з двох частин. Перша частина- пленарне засідання ІІ сесії міського учнівського парламенту; - друга частина приурочена до Дня місцевого самоврядування – це зустріч з успішними людьми нашого міста – депутатами обласної та міської ради. На плинарному засіданні виносились такі питання : звіти про роботу комісії з питань кульутри і духовного розвитку, комісії з питань екології та здорового способу життя, комісії з питань захисту прав дитини, комісі з питань зв’язків з громадських зв’язків та засобів масової інформації, комісії з питань освіти та Ради Міського учнівського парламенту. Звіт про роботу медіа-клубу «NaVi» при комісії з питань освіти Міського учнівського

парламенту. Доповнення до плану роботи міського учнівського парламенту на друге півріччя 2017-2018 навчального року. Підведення підсумків конкурсу «На кращу емблему МУП». Також на сесії були представленні проекти, які Міський учнівський парламент буде реалізовувати у настпному півріччі: «Зональні екологічні ігри-Чистий двір. Чисте місто.»; «Лідер за обміном»; «Відкрий для себе рідне місто Херсон»; «Один тиждень з життя успішної людини нашого міста». МУП було вирішенно допрацювати надані роботи та продовжити термін проведення конкурсу «На кращу емблему МУП» до 28 грудня 2017 року.

На 2 частині сесії до членів МУП завітали депутати Херсонської міської ради : Рубан Руслан Іванович, Маренчук Ольга Миколаївна, Дмитрієв Андрій Миколайович. Вони з різних фракцій, з різних політичних але об’єднує їх одне. Вони обрані херсонскьою громадою до міської ради, щоб забезпечити вирішення багатьох проблем життєдіяльності нашого міста. Їх об’єднує спільна діяльність в орагнах місцевого саморвядування задля добробуту громадян нашого міста.

Избранные записи 
Новые записи 
Я в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
  • Иконка Twitter с длинной тенью
  • Иконка YouTube с длинной тенью
  • Иконка Instagram с длинной тенью
Другие полезные блоги о пиаре
Поиск по ключевым словам
Тегов пока нет.
bottom of page